top of page

Lenny Advies BV
werd opgericht in 1997

Maar onze historie gaat veel verder terug…

Lenny Advies zag het licht als eenmansbedrijf van Gezienus Scheper met een primaire focus op Lean Management. Gezienus bouwde voort op 30 jaar ervaring met Lean – onder meer bij Philips – en met de Japanse voorloper van Lean, het Toyota Productie Systeem. ‘Wat me aanspreekt in deze benaderingen is onder meer de souplesse die je kunt bereiken in processen en het feit dat je het beste in je mensen naar boven haalt,’ zegt hij.

Verandering, verandering

Door de jaren heen begonnen de grenzen van Lenny Advies te verschuiven. Markten veranderden. Managerstaken veranderden (mede onder invloed van Lean). Het tempo veranderde: dankzij het Internet, social media en de economische crisis werd het veel belangrijker voor ondernemers om snel in te spelen op de steeds veranderende klantvraag. Gezienus veranderde zelf mee...

Niets is mooier dan groeien en bloeien

Vandaag de dag is Lenny Advies BV een multidisciplinair, creatief adviesbureau met meerdere specialismen en een heel eigen visie op groei en verbetering. We zijn er voor ondernemers en leidinggevenden die in elke nieuwe situatie en ieder aspect van hun werk de beste kansen willen herkennen en benutten. Verandering dus – niet omdat het moet, maar omdat jij, je mensen en je organisatie er zijn om te bloeien.

bottom of page