top of page
DSC04544_edited_edited_edited.jpg

Mobiele Andon Systemen 

Complete oplossing om uw productie

te optimaliseren.

De kracht van SMARTindustry binnen handbereik

Met Andon Plus kunt u uw de productiviteit in realtime bewaken, uw activiteiten optimaliseren, uw processen beheren en beheersen.

Haal het meeste uit het potentieel van SMARTindustry door uw gegevens te verwerven, te delen en te gebruiken om

uw productiviteit te verbeteren en uw initiatieven voor continue verbetering te versterken.

Het gebruik van OEE in combinatie met zogenaamde Andon-systemen. Neem de voorspelbaarheid van  en daarmee het vertrouwen  in  de productie sterk toe. Door het gebruik van een Andon-systeem  wordt iedereen in de productie realtime geïnformeerd over de voortgang in relatie met de gecalculeerde doelen. Hierdoor is de productie in staat snel te reageren en eventueel te vragen om hulp.

 

Het vergroot de betrokkenheid van alle medewerkers bij het proces. Iedereen kan het proces op elk moment stoppen.

Bijvoorbeeld als er twijfel is over de kwaliteit of zelfs als er een gevaarlijke situatie voor de medewerkers dreigt.

Kenmerken van onze Andon Systemen

DSC04548.jpeg

Data driven optimaliseren

Wissel gegevens uit met uw apparatuur en systemen: productiemachines, controllers/PLC's, slimme sensoren, databases, software en meer, dankzij de communicatie-interface die in de ANDON PLUS  is geïntegreerd.

DSC04554.jpeg

Real-Time productiebewaking

Visualiseer in realtime de status van apparatuur en bewerkingen, processtatus en belangrijke prestatie-indicatoren door middel van een gecentraliseerde, nauwkeurige en eenvoudige weergave.

Direct winst met: 

  • Verbeterde algehele productiviteit door de productietijd, de snelheid van de middelen en de effectieve communicatietijd te verhogen 

  • Aan het licht brengen van verborgen productiecapaciteit

  • Inzichtelijk maken van de sterke en zwakke punten van alle afdelingen die door de oplossing worden beheerd en daardoor het continu verbeterproces op pijl te houden

  • Ondersteuning om beslissingen op basis van feiten te nemen, dankzij de nauwkeurigheid van de verzamelde informatie in realtime

  • Verbeterde kennis van de verschillende medewerkers en verminderde afhankelijkheid van gespecialiseerde middelen, dankzij de documentatiemodule waarmee elk document, procedure, video of ander trainings- en ontwikkelingsmateriaal kan worden gedeeld

  • Minimaliseer de kosten van het beheer door te bundelen in één software

DSC04544_edited.jpg

Workflow  Management

Configureer uw eigen processen met onze 'AndonHandshakeTool' een gebruiksvriendelijke grafische interface waarmee de workflow en de overdrachten inzichtelijk zijn. Workflow ontstaat als er optimale samenwerking tussen de processen plaatsvindt. 

Workflow  Management

Configureer uw eigen processen met onze 'AndonHandshakeTool' een gebruiksvriendelijke grafische interface waarmee de workflow en de overdrachten inzichtelijk zijn. Workflow ontstaat als er optimale samenwerking tussen de processen plaatsvindt. 

DSC04554.jpeg

Data logging


Bewaar belangrijke gegevens van alle activiteiten van de processen in een gecentraliseerde database om zo een geschiedenis op te bouwen en  traceerbaarheid te garanderen.

Weten wat een AndonSysteem voor jouw organisatie kan betekenen?

Bel: 06 46 19 83 59 

Stel ons je vraag, natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij helpen je graag.

bottom of page