top of page

Analyse en Advies op maat

Het begint bij Strategie

Zonder strategie dwarrel je alle kanten op. In je strategie kies je waar je heen wilt. Wat je wel en niet doet om daar te komen. Het gaat hier om ‘de goede dingen doen’ (zie figuur rechts).
 

Als de strategie eenmaal helder is, ga je aan de slag, oftewel ‘de dingen goed doen’. Dat is het operationele niveau.

HLS 8.png

Zonder structuur kom je niet ver

Om je strategie en operationele activiteiten effectief uit te voeren heb je structuur nodig. Daar horen aspecten bij als: leiderschap en management, beleid, doelstellingen en planning, evaluatie- en correctiemechanismen. De figuur rechts geeft er een schematisch beeld van.

In onze visie is structuur een dynamisch, levend begrip. Rigiditeit is dodelijk, terwijl je met structuurloosheid al snel afstevent op chaos en afbraak. Een gezonde structuur geeft ondersteuning, veiligheid, richting. Maar ook ruimte om te ademen, te experimenteren, te verbeteren.

ISOlean-trans.png

ISO-LEAN

Kwaliteit borgen én zichtbaar maken. De wendbaarheid van LEAN management zorgt voor continue verbetering, met ISO-certificatie laat je aan klanten zien dat je kwaliteit op peil is en blijft.

shutterstock_279907025.jpg

Agile

Met Agile klaar voor verandering Lenigheid en Wendbaarheid in verandertrajecten. Dat belooft Agile. Agile, engels voor lenig, is een ...

shutterstock_327369023.jpg

LEAN

Kwaliteit borgen én zichtbaar maken. De wendbaarheid van LEAN management zorgt voor continue verbetering, met ISO-certificatie laat je aan klanten zien dat je kwaliteit op peil is en blijft.

bottom of page