top of page

Met LEAN wordt jouw
bedrijf topfit

shutterstock_327369023.jpg

Maximale waarde voor de klant met zo min mogelijk verspilling voor u. Dat is het uitgangspunt van LEAN Management. Een managementmethode die het licht zag bij Toyota en sindsdien het succes van duizenden bedrijven wereldwijd heeft vergroot. Wat ons betreft hoort jouw bedrijf daar binnenkort ook bij.

Benieuwd wat LEAN jouw organisatie kan bieden?
 

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Neem vandaag nog contact op!

De Lenny-Aanpak

LEAN en Lenny in 3 zinnen
 

  • LEAN is een methode om alle facetten en niveaus van je organisatie te verbinden en de juiste focus te geven

  • LEAN resulteert in maximaal resultaat met minimale verspilling (niet alleen van geld of materialen, maar ook van productie of vergadertijd, energie, opslagruimte, noem maar op)

  • Met onze ervaring en expertise zorgen we dat je bedrijf met LEAN niet zó strak wordt dat er geen millimeter speelruimte overblijft, maar juist leniger, behendiger en klant- en mensvriendelijker wordt. Topfit!

Maatwerk

Een wereldwijd succesrecept op maat gesneden

Jouw bedrijf is uniek. De mogelijkheden en valkuilen van LEAN waarmee je te maken krijgt dus ook. Doordat wij niet alleen deskundig zijn in LEAN Management, maar ook in cultuur- en gedragsverandering binnen organisaties, bieden we je een mes dat aan twee kanten snijdt: een veranderplan waarin de cultuur en de mensen meetellen. Dat betekent:

  1. Een overzichtelijk en op maat gemaakt stappenplan voor jouw organisatie

  2. Gebaseerd op concrete vragen die een concreet antwoord krijgen

  3. Gericht op verbeteringen die je bedrijf, je klanten en je medewerkers ten goede komen

ISO-Lean

Naast Lean Management bieden wij ook de unieke combinatie aan waarbij het Lean traject afgesloten wordt met een ISO-certificering. Sinds de ISO9001:2015 zijn ISO en Lean steeds dichter bij elkaar gekomen. Benieuwd hoe deze twee elkaar versterken?

bottom of page