top of page
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

'Adoptie van digitale systemen is veel meer dan trainen en communiceren alleen.’

 

Want geeft u mensen nieuwe gereedschappen zonder ze te laten ervaren hoe dit nieuwe gereedschap hun werk eenvoudiger, prettiger en effectiever maakt, dan blijven zij hamer en beitel gebruiken.

ICT, Digitaliseren en cloud toepassingen veranderen in razend tempo onze werkprocessen. Helaas kan niet iedereen dit tempo bijbenen. Lenny Advies paart kennis van ICT aan proces- en lean management. Met het SLIM-Adoptie en trainingsprogramma helpen we de operatie veiliger, slimmer en efficiënter te werken.

We ondersteunen de operatie bij het volledige proces van leren en verbeteren en gaan samen aan de slag met workflow-, document- en procesmanagement.

'

Nu tot 80% subsidie; aanvraag sluit in April 2021

 

Met de Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen (SLIM-regeling) wil het kabinet van leren en ontwikkelen ook in het mkb de normaalste zaak van de wereld maken. Er is in 2020 29,5 miljoen euro beschikbaar voor individuele MKB-bedrijven.

 

De subsidieaanvraag kan worden ingediend van 2 maart  t/m 31 maart. Voor bedrijven met tot 250 medewerkers bedraagt de SLIM-subsidie maximaal 80% van de kosten.

bottom of page