top of page

Met Scrum worden samenwerking en snel schakelen vanzelfsprekend

Verbeelden-06.png

Veranderingstrajecten vragen intensieve samenwerking en het vermogen om snel te schakelen. Zaken die in de meeste organisaties niet vanzelf ontstaan. Onze ervaring is dat je ze je wel degelijk kunt eigen maken, samen met je gehele team. Bijvoorbeeld met de procesmanagementmethodiek Scrum.
 

Scrum is een van vele Agile-methodes en heeft behendigheid als kern. Behendigheid in planning, behendigheid in uitvoering. Als je Scrum gaat toepassen krijg je overzicht over taken en doelen, kun je lenig omgaan met veranderende omstandigheden, en profiteer je van directe communicatie tussen alle betrokkenen. Wij helpen je graag om deze voordelen binnen te halen.

Benieuwd hoe SCRUM in jouw organisatie toegepast kan worden?
 

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Neem vandaag nog contact op!

Scrum, een vorm van sprinten in teamverband

In het kort komt Scrum neer op sprinten in teamverband:
 

  • Grote veranderprocessen breek je op in korte 'sprints'

  • Elke sprint heeft een vaste lengte, wordt afgelegd door een multidisciplinair team, en levert concreet resultaat op

  • Binnen elke sprint werkt het team een gezamenlijke gekozen dagdoelen

  • In de dagelijkse reflectiesessie komen vragen, problemen of wijzigingen aan de orde die je meteen de volgende dag kunt oppakken

  • Je werkt snel en stapsgewijs naar concrete resultaten toe

Scrum op maat

Jouw bedrijf is uniek. Hoe je een methode als Scrum aan boord neemt dus ook. Dankzij onze expertise in Scrum en andere managementmethoden kunnen wij het maatwerk leveren dat jouw bedrijf nodig heeft om sterker te worden. Sterker in schakelen, sterker in samenwerken. Zodat veranderingen vanzelf verbetering brengen.

bottom of page