top of page

Geen kopzorgen meer
over KAM

shutterstock_225461761.jpg

Up-to-date zijn én blijven wat betreft wet- en regelgeving rondom Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden (Arbo) en Milieu, oftewel KAM. Daar is een KAM-systeem voor bedoeld. Veel bedrijven – zeker de minder grote ondernemingen – komen tijd, kennis en ervaring tekort om dit systeem intern in te voeren. Het gevolg: risico’s, gemiste kansen, verliezen. Met Lenny Advies ben je die tegenvallers voor.

Benieuwd of uitbesteding van jouw KAM activiteiten ook mogelijk is?
 

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Neem vandaag nog contact op!

KAM adviseur

Besteed je KAM-activiteiten aan ons uit en wij zetten een zorgsysteem op gestoeld op jarenlange ervaring en gericht op jouw unieke organisatie. Zo weet je zeker dat je processen rondom Kwaliteit, Arbo en Milieu steeds blijven voldoen aan de meest recente overheids- én marktvereisten en dat je de benodigde certificeringen tijdig en efficiënt behaalt.
 

Met uitbesteding laat je je omgeving én je team zien wat je belangrijk vindt

Met de keuze voor Lenny Advies als externe KAM-adviseur toon je jouw klanten en omgeving dat je Kwaliteit, Arbo en Milieu serieus neemt en in staat voor duurzaam ondernemen. Bovendien neem je je werknemers serieus: zij kunnen zich richten op de taken waarin zij gespecialiseerd zijn. Zo kan het hele bedrijf maximaal blijven presteren.
 

Als specialisten staan wij garant voor optimale KAM-prestaties.
 

Doordat wij voor meerdere klanten KAM-systemen onderhouden, blijven we altijd goed op de hoogte van veranderingen in wet- en regelgeving. En van de uitdagingen die je tegenkomt bij implementatie. Die kennis vertalen we moeiteloos door naar jouw bedrijf. Het resultaat:
 

  • Meer intern draagvlak vanwege onze invloed als extern adviseurs

  • Meer tevreden klanten

  • Meer tevreden medewerkers

  • Minder ongevallen, boetes en andere ongemakken

  • Een positief maatschappelijk imago

  • Betere bedrijfsprestaties

bottom of page