top of page

Continu verbeteren
Tomingroep

Tomingroeplogo.png

Wij werken lean én inclusief
"Net als ieder regulier bedrijf moeten en willen wij voldoen aan verwachtingen van de klant. Dat kan ook met relatief veel medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Klanten verwachten van ons een pro-actieve houding, korte doorlooptijden, een goede kwaliteit van producten en diensten en continuïteit. Met elkaar en met behulp van het proces ‘continu verbeteren’ werken we aan procesoptimalisatie volgens de theorie van Lean Management.
 

Project ‘continu verbeteren’
Het project ‘continu verbeteren’ vindt plaats bij de divisie Industrie (afdelingen verpakken, montage/assemblage en metaalbewerking) en heeft als doel een omslag realiseren in de bestaande bedrijfscultuur; medewerkers bewuster maken van hun invloed op het bedrijfsproces. Wat is de toegevoegde waarde van hun inzet op de procesoptimalisatie in de supply chain en dus voor de klant? Het project heeft geleid tot meer betrokkenheid van onze medewerkers. Zij zijn zich bewust van hun invloed op de kwaliteit van de eindproducten en voelen zich onderdeel van het proces. Een tevreden klant is dus mede te danken aan hun inzet. Dat stimuleert en motiveert!
 

Certificaat ISO 9001:2015
De medewerkers van Tomingroep zijn dan ook trots op het dit jaar behaalde ISO 9001:2015 certificaat. In combinatie met het project ‘continu verbeteren’ hebben we een strategie neergezet waarmee we ons verder ontwikkelen tot een ISO LEAN-onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ontwikkelt tot medewerkers met een excellente klantgerichte houding.

Tomingroep gelooft in inclusief werkgeverschap. Met de inzet van ieders talent maken we de verwachtingen van onze opdrachtgevers waar.”
 

P. van Wijk, divisie directeur Industrie en Retail Tomingroep

esf-logo-uitgebreid.jpg
bottom of page