Office 365 Teamcoach

Waarom een Office 365 Teamcoach?

Het vernieuwde platform Office 365 bestaat uit vele verschillende programma’s. Dankzij de cloud functionaliteit worden deze dagelijks verbeterd en uitgebreid.
Office 365 opent nieuwe kansen voor samenwerken binnen de eigen organisatie maar ook daarbuiten. Het zet dé nieuwe standaard voor het werken in teams.

Van stand-alone naar Stand-together

Met de introductie van Office 365 wordt het tijdperk van PC (Personal) afgesloten en breken er nieuwe tijden van samenwerking aan. Office 365 kan de infrastructuur worden van alle communicatie en beheer van documenten binnen je organisatie. Onze teamcoaches beschikken over kennis van Office 365 gecombineerd met kennis en ervaring op het gebied van managementsystemen en samenwerkingstechnieken.

Wij kunnen je helpen bij het ontdekken van de optimale inrichting van het Office 365 systeem die past bij jou organisatie.

Je werkplek overal bij de hand

Of je nu in je kantoor of onderweg werkt, je beschikt over een vertrouwde, eersteklas verzameling productiviteitshulpmiddelen. Met Office-toepassingen – die maandelijks worden bijgewerkt met exclusieve functies en beveiligingsverbeteringen – kun je in realtime met iedereen bestanden maken, bewerken en delen.

Hulpprogramma's voor de professional

Neem je bedrijfsnaam in je zakelijke e-mailadres op om je naamsbekendheid te vergroten, en promoot je bedrijf met aangepaste marketingmaterialen die gemakkelijk te maken zijn. Communiceer beter met klanten en collega's met een reeks communicatiehulpmiddelen, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

Hulpmiddelen voor teamwerk

Omdat je bestanden online zijn opgeslagen, kun je deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen, vanaf elke plek, wanneer je wilt. En dankzij HD-video met meerdere deelnemers, het delen van inhoud, gedeelde agenda’s en teamchats ben je altijd gesynchroniseerd met je team.